Petícia pre zakladateľa Facebooku Marka Zuckerberga

Zastavme cenzúru na Facebooku

294.619 osób podpisalo petycję. Pomóż nam osiągnąć cel 500.000 podpisów.

Zastavme cenzúru na Facebooku

Známy, radikálne ľavicový miliardár George Soros a veľké národné a mnohonárodné korporácie sa snažia prinútiť Marka Zuckerberga, aby na Facebooku umlčal hlas CitizenGO za život, rodinu a slobodu.

Ak budú úspešní, dosah CitizenGO na Facebooku bude oklieštený alebo úplne vylúčený.

Facebook je jedným z najväčších a najpopulárnejších sociálnych médií na svete.

Podpíšte preto petíciu CitizenGO zakladateľovi Facebooku Markovi Zuckerbergovi a povzbuďte ho, aby bol Facebook aj naďalej otvoreným a slobodným verejným priestorom a odolal ľavicovým snahám cenzurovať náš prejav.

+ List do:

Podpisz tę petycję teraz!

kod pocztowy
Proszę wybrać opcję:
Przetwarzamy Twoje dane zgodnie z naszą Polityką prywatności i Warunkami korzystania.Podpisując, akceptujesz Warunki korzystania CitizenGO i Politykę prypltności i zgadzasz się na otrzymywanie od czasu do czasu e-maili o naszych kampaniach. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

Chceme Facebook bez cenzúry

Ako dobre viete, Facebook bol nedávno pod obrovským tlakom cenzurovať slobodný prejav, ktorý nie je v súlade s programom radikálnej ľavice.

Veľké nadnárodné korporácie a dokonca aj notoricky známy miliardár George Soros sa snažia umlčať skupiny ako CitizenGO.

Cenzúra prejavu však nie je dôvodom, prečo ste založili Facebook.

Sloboda prejavu je základné právo; sloboda, ktorá musí byť univerzálna pre všetkých. Používatelia Facebooku si zaslúžia právo na vlastenectvo, mať názory v súlade s kresťanskými hodnotami alebo nesúhlasiť s politikou svojej vlády a populárnej kultúry bez toho, aby boli cenzurovaní platformou alebo nahlásení vládnym úradníkom.

Prosím, rešpektujte práva používateľov na vyjadrenie svojich stanovísk, aj keď sa líšia od tých Vašich.

[Imię i nazwisko]

Zastavme cenzúru na Facebooku

Podpisz tę petycję teraz!

294.619 osób podpisalo petycję. Pomóż nam osiągnąć cel 500.000 podpisów.