Petition to: Do Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej

Delegalizacja Islamu na terenie Polski

2.037 osób podpisalo petycję. Pomóż nam osiągnąć cel 5.000 podpisów.

Delegalizacja Islamu na terenie Polski

Związku z łamaniem Polskiej konstytucji oraz dobrych obyczajów i polskiej kultury chcemy aby "religia" o nazwie Islam została wpisana na listę sekt, a jej praktykowanie zakazać na terytoriom Rzeczpospolitej Polski. Przede wszystkim uważamy, że Islam burzy ład oraz harmonie w naszej kulturze. Jest sprzeczny z naszą chrześcijańską ideologią i historią i jednym z najważniejszym przykazaniem "Szanuj bliźniego swego jak siebie samego" Uważamy, że osoby, które praktykują Islam są poważnym zagrożeniem dla naszego życia i spokoju w którym żyjemy. Uważamy, że kobiety mają w życiu codziennym oraz w domu tyle samo praw co mężczyźni. Uważamy, że nawracanie niewiernych nie może się odbywać przez terror czy wojnę lub przemoc. Mamy mnóstwo innych logicznych argumentów przeciwko tej chorej i zbrodniczej ideologii o nazwie "Islam" Dlatego proszę sejm Rzeczpospolitej Polski o zakazanie praktykowanie Islamu. Niech dzieje się wola ludu. Tego chcemy.

Ta petycja została wykreowana przez obywatela lub organizację, która nie jest cześcią CitizenGO. CitizenGO nie jest odpowiedzialna za treść petycji.
+ List do:

Podpisz tę petycję teraz!

kod pocztowy
Proszę wybrać opcję:
Przetwarzamy Twoje dane zgodnie z naszą Polityką prywatności i Warunkami korzystania.Podpisując, akceptujesz Warunki korzystania CitizenGO i Politykę prypltności i zgadzasz się na otrzymywanie od czasu do czasu e-maili o naszych kampaniach. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

Petition to: Do Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej

Z poważaniem,
[Imię i nazwisko]

Delegalizacja Islamu na terenie Polski

Podpisz tę petycję teraz!

2.037 osób podpisalo petycję. Pomóż nam osiągnąć cel 5.000 podpisów.