29.779 podpisów

STOP kolonizacji Europy ideologią LGBTIQ!

Nowy totalitaryzm podbija Europę.

Komisja Europejska narzuca wszystkim krajom UE strategię, która ma być realizacją tęczowej agendy lobby LGBTIQ.

Ci, którzy nie przyjmą nowego europejskiego dyktatu, zostaną wykluczeni z finansowania unijnego, w tym z Funduszu Odbudowy przeznaczonego do walki z kryzysem spowodowanym COVID-19.

Ratujmy Europę, ratujmy Polskę przed dyktaturą LGBTIQ!
Bardzo prosimy o podpis pod petycją do Komisji Europejskiej teraz, by bronić naszej wolności!

29.779 podpisów

109.111 podpisów

Wzywamy polski rząd do natychmiastowego opublikowania orzeczenia Trybunału!

W dniu 22 października 2020 r. Trybunał Konstytucyjny, orzekł, że aborcja eugeniczna jest niezgodna z Konstytucją. Skutkiem orzeczenia Trybunału będzie niezgodność z prawem aborcji dziecka niepełnosprawnego lub chorego.

Jednakże nie stanie się tak, póki, zgodnie z polską Konstytucją, rząd nie opublikuje orzeczenia Trybunału.

109.111 podpisów

2.337 podpisów

W tej dramatycznej sytuacji - Apel do pasterzy Kościoła Katolickiego, władz Rzeczpospolitej Polskiej oraz ludzi dobrej woli

My wierni Kościoła Katolickiego oraz inni ludzie dobrej woli, w obliczu sytuacji, w której w Polsce:

* dzieci nienarodzone, które same nie mogą się obronić, mogą być wciąż zabijane ze względu na podejrzenie poważnych chorób;

* Trybunał Konstytucyjny wydał wyrok z dnia 22.10.2020, który potwierdza konstytucyjną ochronę prawa tych dzieci do życia;

* rośnie fala protestów żądających nie tylko utrzymania, a nawet radykalnego rozszerzenia prawa do zabijania dzieci nienarodzonych;

2.337 podpisów

10.401 podpisów

O Kartę Rodziny Dziecka Niepełnosprawnego!

Trybunał Konstytucyjny orzekający o niekonstytucyjności obowiązujących od 27 lat przepisów zezwalających na aborcję eugeniczną postawił przed nami wyzwanie.

Tym wyzwaniem jest pierwsza w Polsce, realna szansa na przełom w ochronie życia.

Niestety nie nastąpi on jeśli poza uchyleniem niekonstytucyjnych przepisów nie wydarzą się jeszcze co najmniej dwie rzeczy.

10.401 podpisów

14.785 podpisów

DZIĘKUJEMY!

22 października 2020, Trybunał Konstytucyjny orzekł o niekonstytucyjności obowiązujących od 27 lat przepisów ustawy o planowaniu rodziny, ochronie płodu ludzkiego i warunkach dopuszczalności przerywania ciąży.

W ten sposób stało się bezsprzeczne, że dokonywanie aborcji eugenicznej jest w Polsce niezgodne z Konstytucją RP.

Bardzo prosimy, by przyłączyli się Państwo do naszych podziękowań sędziom i posłom, szczególnie gdy są oni dziś tak bezpardonowo atakowani.

14.785 podpisów

19.548 podpisów

Zatrzymać kulturową kolonizację z WHO!

Międzynarodowa Klasyfikacja Chorób (ICD-11), przyjęta przez Światową Organizację Zdrowia (WHO), zmienia kryteria diagnozy i leczenia szeregu zaburzeń psychoseksualnych, w tym transseksualizmu i pedofilii. Trudno nie oprzeć się wrażeniu, że dzieje się to zbieżnie z agendą radykalnych aktywistów LGBT.

25 maja 2019 r. Państwa członkowskie WHO, w tym Polska, zgodziły się na przyjęcie jedenastej wersji Międzynarodowej Klasyfikacji Chorób (ICD-11), która ma wejść w życie 1 stycznia 2022 r.(1)

Dokument ten bezwarunkowo:

19.548 podpisów

18.452 podpisów

Przestańcie nas oczerniać!

Kilkudziesięciu lewicowych celebrytów, lewicujących naukowców i twórców kultury z Polski, ale też kilku innych krajów skierowało do Przewodniczącej Komisji Europejskiej Ursuli von der Leyen swoisty donos na Polskę.

Wezwali w nim do „natychmiastowego podjęcia kroków w obronie podstawowych europejskich wartości - równości, niedyskryminacji, szacunku dla mniejszości” seksualnych.

18.452 podpisów

342.939 podpisów

Powiedz Netflixowi, by przestał seksualizować dziewczynki!

Netflix posunął się za daleko. Po premierze, w ciągu ostatniego roku, filmów, które gloryfikowały bluźnierstwo (Pierwsze kuszenie Chrystusa) i przemoc seksualną (365 dni), teraz Netflix zabrał się za seksulizację 11-letnich dziewczynek.
9 września ukaże się na tej globalnej platformie francuski film Cuties.
Opis, który Netflix pierwotnie dla niego przygotował (zanim nie został zmieniony z powodu licznych protestów) brzmiał:

342.939 podpisów

Subskrybuj CitizenGO RSS