390.203 podpisów

STOP homoseksualnej indoktrynacji w Disneyland

Każdy z nas oglądał filmy Disneya. Wychowały się na nich pokolenia.
Dzieci do dziś z przyjemnością oglądają stare historie z myszką Miki i kaczorem Donaldem. Wytwórnia filmów stworzyła też dla nich kilka Disneyland parków na całym świecie.
Są one atrakcją dla dzieci i całych rodzin, ale okazuje się, że za chwilę przestaną być bezpieczne.

390.203 podpisów

41.435 podpisów

ODNÓWMY EUROPĘ!

26 maja 2019 roku odbędą się wybory do Parlamentu Europejskiego.
To bardzo ważna data dla przyszłości naszego kontynentu i wszystkich Europejczyków.

CitizenGO proponuje następującą Deklarację kandydatom, których poglądy są bliskie nam, prosząc ich o promocję i obronę poniższych wartości:

41.435 podpisów

212.328 podpisów

Niech cały świat zobaczy "Unplanned"!

„Unplanned” to nowy, bijący rekordy oglądalności, film przedstawiający niezwykłe losy Abby Johnson.

Życie i kariera tej byłej dyrektorki kliniki aborcyjnej zostało wywrócone do góry nogami po tym, czego była świadkiem w placówce, którą zarządzała.

„Unplanned ” to moja osobista historia, a Ty nie możesz tego nie zobaczyć”. - mówi nam Abby Johnson.

212.328 podpisów

17.651 podpisów

Stop seksualizacji dzieci w Łodzi!

Łódź jest miastem, w którym samorząd od lat zleca realizowanie w szkołach programu pod karkołomną nazwą „Profilaktyka ciąż wśród nastolatek, chorób przenoszonych drogą płciową, w tym profilaktyka HIV”. Realizator tego zadania jest wyłaniany w konkursie, jednak nikt nie ma wątpliwości, że cały ten program został stworzony po to, żeby indoktrynować i seksualizować młodzież.

17.651 podpisów

159.753 podpisów

Brońmy kobiety i ich nienarodzone dzieci w ONZ!

Potrzebujemy Państwa pomocy, aby zapobiec promocji aborcji, ideologii gender jako swobody wyboru orientacji seksualnej i tożsamości płciowej przez Organizację Narodów Zjednoczonych. Nie chcemy dopuścić, by w agendzie tej organizacji znalazło się też wprowadzenie programu powszechnej edukacji seksualnej, który ma na celu edukowanie 3-letnich dziewczynek, na czym polega masturbacja oraz jak odkrywać swoją seksualność (1).

159.753 podpisów

16.972 podpisów

O system pomocy kobietom w ciąży

Kolejne miasta (Poznań, Wrocław, Warszawa) uruchamiają tzw. 24 godzinne gabinety ginekologiczne bez klauzuli sumienia zwane "poradniami intymno-higienicznymi", jednak ich rzeczywistą misją, czego nie kryją samorządowi politycy, jest ułatwienie powszechnego dostępu do tzw. antykoncepcji awaryjnej. Chodzi o środki doustne, które uniemożliwiają zapłodnienie lub, gdy już do niego doszło, utrudniają zagnieżdżenia się zarodka w ścianie macicy i jego dalszy rozwój.
Tymczasem w Polsce kobieta w tzw. niechcianej ciąży, która nie może liczyć na wsparcie w swoim otoczeniu a chciałaby mimo wszystko urodzić dziecko i je wychować lub bezpośrednio po urodzeniu oddać je do adopcji, nie ma gdzie szukać pomocy…

16.972 podpisów

55.281 podpisów

O promowanie przez Unię Europejską wolności religii i wyznania na całym świecie

215 milionów chrześcijan na całym świecie jest prześladowanych.

W roku 2018, w wyniku prześladowań, śmierć poniosło 40 misjonarzy i misjonarek.

W 22 państwach świata (większości islamskich) obowiązuje kara śmierci za porzucenie wiary, w 13 śmiercią karany jest ateizm, a w ponad 70 karze podlega bluźnierstwo.

55.281 podpisów

49.009 podpisów

Brońmy życia, rodziny i wolności religijnej w Organizacji Narodów Zjednoczonych

Stańmy w obronie chrześcijan i innych mniejszości religijnych, które cierpią prześladowania w Afryce i Azji. Brońmy razem pracowników służby zdrowia w Europie, którzy chcą działać zgodnie ze swoim sumieniem. Prosimy Państwa o pomoc, aby wspólnie chronić najbardziej bezbronnych spośród nas, których życie jest zagrożone na całym świecie.

W grudniu będziemy świętować 70-tą rocznicę uchwalenia Powszechnej Deklaracji Praw Człowieka. Dziś wiele z tych praw zostało ograniczonych, zapomnianych lub wypaczonych.

49.009 podpisów

171.064 podpisów

Asia Bibi musi wyjechać z Pakistanu!

W zeszłym tygodniu, po latach procesów, skazana na śmierć Asia Bibi została uniewinniona przez Sąd Najwyższy Pakistanu. Jako CitizenGO chcemy umożliwić wyjazd jej i jej rodzinie z kraju, by zapewnić bezpieczniejesze i lepsze życie. Obecnie nie wolno im opuścić Pakistanu, a wyrok uniewinniający może wkrótce zostać podważony.

171.064 podpisów

Subskrybuj CitizenGO RSS