Przywrócenie Jacka Międlara na stanowisko redaktora w czasopismach "Gazeta Warszawska" i "Polska Niepodległa"

Adresat/Adresaci petycji: Redaktor naczelny czasopism "Gazeta Warszawska" i "Polska Niepodległa"

161 osób podpisalo petycję. Pomóż nam osiągnąć cel 200 podpisów.

Ks. Jacek Międlar z powodu uczestnictwa w serialu „Policjantki i Policjanci” w kontrowersyjnej roli został zmuszony do ustąpienia ze stanowiska Redaktora w czasopismach "Gazeta Warszawska" i "Polska Niepodległa". Jednakże ks. Międlar wykazawszy odwagę nie zawahał się przeprosić za swój czyn i wyrazić skruchę, dlatego należy mu się druga szansa.

Podpisana petycja trafi do Redaktora naczelnego czasopism "Gazeta Warszawska" i "Polska Niepodległa". Bardzo proszę byście zachęcili Państwo znajomych i przyjaciół do podpisywania niniejszej petycji.

This petition has been created by a citizen or association not affiliated with CitizenGO. CitizenGO is not responsible for its contents.
+ List do:

Podpisz tę petycję teraz!

kod pocztowy
Proszę wybrać opcję:
Czy są Państwo pewni? Ta petycja, jak inne, potrzebuje Państwa wsparcia, by była skuteczna. W każdym momencie mogą się Państwo wypisać.
CitizenGo będzie chronić Twoją prywatność oraz informować Cię o tej oraz innych kampaniach.

Szanowny Panie,

Jako Czytelnicy Pańskich czasopism zwracamy się z prośbą o przywrócenie na stanowisko Redaktora ks. Jacka Międlara. Uważamy, iż ks. Międlar jak każdy człowiek ma prawo do popełniania błędów, niepodważalnym jest również fakt, że każdy człowiek zasługuje na drugą szanse, tym bardziej, że ks. Jacek szczerze przeprosił i wyraził skruchę z powodu swego postępowania. Jesteśmy zgodni, że „Gazeta Warszawska” i „Polska Niepodległa” nie będą już tymi samymi czasopismami kiedy zabraknie w nich publikacji Jacka Międlara. Liczymy na Pana wyrozumiałość.

Z poważaniem,
[Imię i nazwisko]

Podpisz tę petycję teraz!

161 osób podpisalo petycję. Pomóż nam osiągnąć cel 200 podpisów.