Tadeusz Kaktus

Obrazek użytkownika Tadeusz  Kaktus
Tadeusz Kaktus

Kobiety nie mogą rozdawać Komunii Świętej. jest to zakazane przez Sobory Kościoła i prawa Świętych Apostołów. Dołącz do nas. Złóż podpis. Obroń cześć Najświętszego Sakramentu! "Diakonisa nie błogosławi, ani nie spełnia żadnych czynności sprawowanych przez kapłanów lub diakonów, lecz strzeże drzwi i ze względu na obyczajność asystuje kapłanom przy chrzcie kobiet. Const. Apost. VIII 28, 6

Kardynał Nycz zabronił odprawienia Mszy Świętej Wszechczasów dla Polaków na Marszu Niepodległości. Pewnie dla niego to antysemityzm. Jedyna instancja, która może wpłynąć na zmianę decyzji kard. Nycza to Watykan. Innej drogi nie ma. Innej instancji nie ma. Korzystajmy, wyrażajmy własne potrzeby, żeby nas bandyci nie tresowali jak mamy się modlić.

Sprawa obrony Księdza Profesora Tadeusza Guza przed żydowskimi atakami w praktyce weryfikuje naszą Niepodległość. Weryfikuje, czy chcemy w Kościele i w nauce być pod żydowską okupacją i dyktatem poprawności kosztem prawdy i niezawisłości intelektualnej. Każdy , komu wstrętna żydowska okupacja naszego Narodu, niech podpisuje i udostępnia.

Polska Narodowość i Polska duchowość zrodziła się jako owoc tej Mszy. Niemożliwością jest mówić o Polskim Narodzie i Jego Niepodległości bez wspomnienia, że to ona wychowała i ukształtowała Mężów stanu, Patriotów, naukowców, Świętych i Męczenników naszej Ojczyzny.