Vo všetkých krajinách sveta

Žiadosť o uverejnenie pro-life filmu "Unplanned" v kinách

207.569 pessoas já assinaram esta petição. Ajude-nos a conseguir 500.000 assinaturas.

Žiadosť o uverejnenie pro-life filmu "Unplanned" v kinách

Úspešné uvedenie filmu “Unplanned” (voľný preklad: Neplánovane) prekonalo očakávania mnohých v USA, najmä kvôli kontroverznému predmetu filmu, ktorým je potrat. Film zarobil viac ako pätnásť miliónov dolárov v pokladniach kín už počas prvých dvoch týždňov od uvedenia. Film je mimoriadne šokujúci. Razantne odsudzuje hrôzu potratov a obrovský potratový biznis, ktorého cieľom sú obrovské zisky.

Premiére filmu predchádzala obťažujúca kampaň proti producentovi Pure Flix, dočasné zablokovanie oficiálneho Twitter účtu a systematické vyhýbanie sa reklamám alebo diskusiám v hlavných médiách. Médiá z veľkej časti odmietli propagovať film, ktorý napáda umelý potrat a jeho najväčšieho poskytovateľa na celom svete, ktorým je spoločnosť s názvom Planned Parenthood.

Jedná sa o kvalitný celovečerný film, ktorý je hodný najlepších hollywoodskych filmov. Je o živote Abby Johnson, ktorá pracovala v pobočke nadnárodného potratára v Texase (USA). V roku 2009 sa stala pro-life aktivistkou, keď sledovala potrat vlastnými očami. Skúsenosť bola pre ňu tak traumatická, že jej názory na potraty sa obrátili o 180 stupňov. Odvtedy svoj život zasvätila boju proti Planned Parenthood, spoločnosti, pre ktorú pracovala, a boju za život vo všetkých jeho fázach.

Film sa začal priemietať 29. marca, na 1700 plátnach a obrazovkách v Spojených štátoch. Môžeme bez akýchkoľvek pochybností vyjadriť, že “Unplanned” dosiahol už najväčší vplyv a najväčší dosah akéhokoľvek pro-life filmu v histórii.

Film “Unplanned” by sa mal dostať aj do kín v Kanade, ale výrobcovia sa stretli s problémami so sieťou kín Cineplex. Cineplex si uvedomuje, že verejný záujem na filme je veľmi vysoký, ale považujú ho za "kontroverzný”, preto ho majú problém uverejniť.

Stojíme na strane producentov filmu “Unplanned”, ktorých chceme podporiť a taktiež aj miestnych distribútorov aby priniesli tento dôležitý film na veľké plátna a obrazovky.

Prosím, podpíšte túto petíciu! Chceme ňou vyjadriť výrobcom a distribútorom filmu “Unplanned”, že máme záujem o tento film na Slovensku. Zástupcovia našej organizácie CitizenGO sa stretnú s výrobcami, aby im doručili podpisy. Chceme ich povzbudzovať a podporovať v ich snahe premietať tento film v rôznych krajinách sveta.

Prosím, môžete nám svojim podpisom pomôcť? Vďaka filmu “Unplanned” môžeme urobiť veľký krok smerom ku globálnemu povedomiu o hrôzach potratov.

Oficiálna ukážka filmu v angličtine:

Assine esta petição agora!

Por favor, escolha uma opção:
Procesamos seus dados pessoais de acordo com nossas Política de privacidade e nossos Termos de uso.Ao assinar você aceita os termos de uso da CitizenGO e sua política de privacidade, e aceita receber mensagens de e-mail sobre nossas campanhas. Você pode cancelar seu cadastro na lista a qualquer momento.

Žiadosť o uverejnenie pro-life filmu "Unplanned" v kinách

Vážení Cary Salomon a Chuck Konzelman, spisovatelia a producenti filmu “Unplanned”:

Nedávno som sa dozvedel/a o vašom filme s názvom “Unplanned”. Váš film je veľkým krokom vpred smerom ku globálnemu povedomiu o hrôzach potratov. Som veľmi vďačný/á za vašu prácu a za prácu vášho tímu.

Som si vedomý/á ťažkostí, s ktorými ste sa stretli, preto vás povzbudzujem, aby ste pokračovali v reklame a naďalej premietali tento celovečerný film. Na celom svete je publikum pripravené na prijatie posolstva filmu.

Milióny ľudí na celom svete chcú sledovať tento film. Prosím, obráťte sa na distribútorov na Slovensku, aby to bolo možné. Film môže pomôcť zvýšiť povedomie o hrôze potratov v Slovenskej republike.

Máte moju podporu a podporu miliónov ľudí na celom svete.

S úctou,

Atenciosamente,
[Seu nome]

Žiadosť o uverejnenie pro-life filmu "Unplanned" v kinách

Assine esta petição agora!