Urobme záväzok k zodpovednosti počas pandémie koronavírusu

Buďme jednotní v čase krízy!

Urobme záväzok k zodpovednosti počas pandémie koronavírusu

79.706 pessoas já assinaram esta petição. Ajude-nos a conseguir 100.000 assinaturas.

Urobme záväzok k zodpovednosti počas pandémie koronavírusu

Veľa ľudí po celom svete sa bojí šírenia COVID-19 (koronavírus) a mnohí sú a budú zasiahnutí prísnymi opatreniami vlád.

Veľké a malé mestá, ktoré pred tým vibrovali životom a aktivitami sú zrazu paralyzované, kostoly, školy a obchody sú zatvorené, rovnako aj reštaurácie a voľno-časové centrá... To všetko dáva drvivý úder ekonomike mnohých rodín.

Nám v CitizenGO to nie je jedno. Naše tímy, zhromaždené v rôznych krajinách sveta, sú stále pripravené bojovať za naše hodnoty, právo na život ešte nenarodených detí, prirodzenú rodinu či náboženskú slobodu.

Od Slovenska cez Poľsko, Španielsko, až po Spojené štáty americké, každý člen nášho tímu zažíva odlišnú realitu.

A čo je najdôležitejšie: ste tu Vy!

Patríte k viac ako 12,5 miliónu priateľov CitizenGO vo svete. To znamená 12,5 milióna ľudí ako Vy ochotných podpisovať a šíriť naše petície. 12,5 milióna ľudí roztrúsených pomedzi desiatky a desiatky krajín sveta.

Realita v každej krajine sa líši, no zodpovednosť je rovnaká.

Tento záväzok pozostáva z nasledujúcich jednoduchých prísľubov. Aby sme každý prispeli svojím dielom, zaväzujeme sa:

1. Modliť sa za zdravie a úľavu pre chorých, za ochranu zdravých (obzvlášť zdravotných pracovníkov) a za múdrosť a odvahu ísť ďalej.
  1. Venovať špeciálnu starostlivosť starším členom rodiny a priateľom. Najviac trpia následkami vírusu práve tí najstarší, a tiež ľudia so zdravotnými komplikáciami. Volajme pravidelne našim starším a zraniteľným a ponúknime im svoju pomoc, keď ju potrebujú.
  1. Byť v týchto dňoch obzvlášť milí a chápaví k zdravotným pracovníkom, či už pri osobnom stretnutí, alebo po telefóne. Títo ľudia sú v prvej línii nie len starostlivosti, ale aj rizika nakazenia sa chorobou. Je dobré pamätať na odvahu, ktorú v týchto dňoch preukazujú.
  1. Stáť pevne po boku CitizenGO. V období, keď vlády rýchlejšie a bez dlhých debát schvaľujú financovanie a návrhy zákonov, ideológovia z liberálneho a ľavicového spektra hľadajú spôsoby, ako pretlačiť zlé zákony a financovanie svojich projektov. My v CitizenGO situáciu pozorne sledujeme, ale veľmi potrebujeme aj Vašu pohotovosť držať s nami!

Hoci to môže znieť neuveriteľne (no nie až tak prekvapivo), túto krízu zneužívajú niektorí liberálni a ľavicoví ideológovia na pretláčanie svojich priorít, ako je financovanie potratového priemyslu, totalitná LGBT agenda a nanucovaná rodová ideológia.

V Spojených štátoch amerických sa rečníčka Nancy Pelosiová a demokrati zo snemovne reprezentantov pokúsili zneužiť návrh zákona, ktorého účelom bola podpora vládnej snahy bojovať proti koronavírusu, na zahrnutie provízií pre vládne financovanie potratov. Na Novom Zélande premiérka Jacinda Adernová podporila zabíjanie detí, potratovú poradňu cez Facebook, a oveľa viac, keďže parlament krajiny schválil tie najextrémnejšie potratové zákony, aké sme kedy videli! A vo Veľkej Británii sa konzervatívna vláda Borisa Johnsona snaží nanútiť Severnému Írsku svoju vlastnú potratovú politiku.

V mnohých krajinách vlády nechávajú prejsť zákony a nariadenia ovplyvnené rodovou ideológiou.

ÁNO, PRILOŽÍM RUKU K DIELU: Podpíšte tento záväzok a spolu aj porazíme vírus, aj ochránime naše hodnoty.

Assine esta petição agora!

Por favor, escolha uma opção:
Procesamos seus dados pessoais de acordo com nossas Política de privacidade e nossos Termos de uso.Ao assinar você aceita os termos de uso da CitizenGO e sua política de privacidade, e aceita receber mensagens de e-mail sobre nossas campanhas. Você pode cancelar seu cadastro na lista a qualquer momento.

CitizenGO záväzok k zodpovednosti

[Seu nome]

Urobme záväzok k zodpovednosti počas pandémie koronavírusu

Assine esta petição agora!