Cancel the Netflix release of Cuties immediately

Recite Netflixu: prestanite seksualizirati djecu!

338.706 pessoas já assinaram esta petição. Ajude-nos a conseguir 500.000 assinaturas.

Netflix nema mjere!

Sad je na redu seksualizacija djevojčica od 11 godina.

Ako niste upoznati s pojmom “twerkanja” evo ukratko.

Twerk ples se sastoji od toga da plesačica trese stražnjicom na seksualno provokativan način, često u niskom čučećem stavu.

Netflix ovu praksu povezuje s 11-godišnjim djevojčicama.

Prema službenom opisu filma (koji je, nakon što je izazvao polemike, izmijenjen) Cuties priča priču o Amy (11) koja je oduševljena grupom koja twerka. Pokušavajući im se pridružiti, počinje istraživati svoju ženstvenost i izazivati obiteljske tradicije.

Ovaj francuski film je započeo s prikazivanjem 19. kolovoza u Francuskoj, a na Netflixu bi se trebao početi prikazivati 9. rujna.

Redateljica je do sad iznijela mnoštvo razloga koji su je potaknuli da napravi spomenuti film ali koji god oni bili rezultat je film u kojem su 11-godišnje djevojčice hiper-seksualizirane.

Velika je šansa kako će u ovaj film privući i pedofile koji će na Netflixu potpuno legalno moći posegnuti za seksualiziranim prikazom djece!

Nakon prvog vala prigovora Netflix se ispričao za poster i opis koji je upotrijebio u promotivnoj kampanji filma, što pokazuje kako je sad vrijeme da pojačamo pritisak.

Potpisivanjem ove peticije, pomažete Netflixu da se počne odgovorno ponašati.

Zahtijevajte da zaustave seksualizaciju djece.

Podignuta optužnica protiv Netflixa za promicanje seksualnog iskorištavanja maloljetnika, zbog objavljivanja filma ‘Slatkice’

Assine esta petição agora!

Por favor, escolha uma opção:
Procesamos seus dados pessoais de acordo com nossas Política de privacidade e nossos Termos de uso.Ao assinar você aceita os termos de uso da CitizenGO e sua política de privacidade, e aceita receber mensagens de e-mail sobre nossas campanhas. Você pode cancelar seu cadastro na lista a qualquer momento.

Uklonite Cuties iz Netflixova kalendara

Ovim putem izražavam svoju zabrinutost zbog nadolazećeg filma "Cuties" koji bi trebao biti objavljen na Netflixu 9. rujna.

Jasno je da Cuties ne sadrži samo seksualno eksplicitni sadržaj, već da se njegov zaplet vrti oko seksualizacije 11-godišnjih djevojčica.

Apsolutno je neprihvatljivo promovirati filmove koji seksualiziraju 11-godišnje djevojke.

Zaustavite njegovo prikazivanje.

[Seu nome]

Recite Netflixu: prestanite seksualizirati djecu!

Assine esta petição agora!