Petícia pre: Generálny riaditeľ spoločnosti Disney Robert Chapek

Disney: Prestaňte propagovať LGBTQ agendu

298.405 ľudí už podpísalo. Pomôž nám dosiahnuť 500.000 podpisov.

Disney: Prestaňte propagovať LGBTQ agendu

Spoločnosť Walt Disney Co., ktorú sme poznali a milovali, je takmer mŕtva.

Ľavicoví liberáli sa snažia vychovávať deti k životnému štýlu LGBTQ+ a Disney im v tom aktívne pomáha.

V uniknutom videu z interného stretnutia spoločnosti Disney sa prezidentka spoločnosti Disney Karey Burkeová otvorene chválila svojimi plánmi zavádzať čoraz viac indoktrinácie LGBTQ+ medzi malé deti.

Spoločnosť Disney je novým politickým nástrojom pre LGBTQ+ aktivistov. A rodiny, ktoré s tým nesúhlasia, ako je Vaša a moja, im stoja v ceste.

Šialené je, že... stále chcú, a predovšetkým potrebujú Vaše peniaze. Preto sa musíme teraz zmobilizovať a bojkotovať ich produkty. Nejde len o samotné nekupovanie ich produktov – musíme im ukázať, že je tu sila, ktorá odmieta ich pomýlenú ideológiu.

Spoločnosti Disney dostala nový aktivistický dych po tom, čo guvernér amerického štátu Florida Ron DeSantis (Rep.) prijal zákon na ochranu detí vo veku desať rokov a mladších, ktorý nedovoľuje učiteľom indoktrinovať malé deti gender ideológiou.

V reakcii na to generálny riaditeľ spoločnosti Disney, Robert Chapek, a niektorí z jeho zamestnancov iniciovali protiútok a vôbec sa nehanbia prezentovať svoje ideologické ciele.

Disneyho spojenci, ľavicovo-liberálne médiá, im rýchlo zatlieskali za to, že do filmu, ktorý sa podľa mnohých stane najziskovejším filmom roka, do Príbehu hračiek zaradili homosexuálny bozk.

Disneyho ideologická propaganda nie je pre CitizenGO žiadnou novinkou, aj keď zvyšok sveta si to začína všímať až teraz.

V roku 2019 podpísalo našu petíciu CitizenGO viac ako 1 milión znepokojených rodičov a občanov na celom svete po tom, čo spoločnosť Disney usporiadala v Paríži vo Francúzsku svoj prvý dúhový pochod. Celkový počet podpisov rýchlo dosiahol hranicu 1,5 milióna. Vedenie spoločnosti Disney vtedy upravilo obľúbenú rozprávku Popoluška v predstavení Muppet Babies a zmenilo princeznú na mužskú postavu, ktorá si oblečie šaty a predstiera, že je žena.

Naše kampane boli kľúčovým hlasom rodín, ktoré sú unavené z toho, že im spoločnosť Disney vnucuje politickú agendu gender ideológov a LGBTQ+ aktivistov. Spôsobilo to, že investori sa začali obávať, pretože vedeli, že spoločnosť Disney si nemôže dovoliť stratiť rodiny a odradiť ich od návštevy svojich parkov a nákupu produktov.

Nastal čas pritlačiť. Spoločnosť Disney sa stále spolieha na rodiny, ktoré tvoria jej hlavnú klientelu a teda drvivá väčšina príjmov pochádza od rodín s deťmi. Pridajte sa ku mne a zasiahnite ich tam, kde ich to bude bolieť najviac. Podpíšte petíciu adresovanú generálnemu riaditeľovi spoločnosti Disney, Robertovi Chapekovi, a povedzte mu, že nebudete nakupovať produkty spoločnosti Disney, streamovacie služby a navštevovať parky Disney, ak neprestanú so šírením gender ideológie a s indoktrináciou detí.

Prosím, zdieľajte túto petíciu s Vašimi priateľmi.

Rozprávkový seriál The Muppet Show rozširuje nevhodné stereotypy, tvrdí Disney

Spoločnosť Disney sa rozhodla uberať sa progresívnou cestou. Žne kritiku za kritikou.

Ste muž? Neboli ste znásilnený? Zamestnanci Disney mali uvádzať svoje belošské privilégiá

Disney by sa červenal. Nová rozprávka má ďaleko od príbehu pre deti

Táto petícia bola nebola vytvorená CitizenGO, preto nezodpovedáme za jej obsah.

Podpísať petíciu teraz!

Prosím, vyberte si z nasledujúcich možností:

Prestaňte propagovať LGBTQ agendu

Vyzývame spoločnosti Disney a Pixar, aby vo svojich produktoch okamžite ukončili všetky formy groomingu a indoktrinácie LGBTQ+. Deti nemajú byť terčom vašej politickej agendy, najmä vo veku od 4 rokov.

Kým neukončíte túto prax groomingu a indoktrinácie LGBTQ+, prestaneme nakupovať vaše produkty, streamovacie služby a navštevovať Disney parky.

[Vaše meno/Vaše jméno]

Podpísať petíciu teraz!

298.405 ľudí už podpísalo. Pomôž nám dosiahnuť 500.000 podpisov.