Disney: Kráľovná Elsa nie je lesbička

Nerobte z kráľovnej Elsy lesbu!

Disney: Kráľovná Elsa nie je lesbička

349.403 ľudí už podpísalo. Pomôž nám dosiahnuť 500.000 podpisov.

Disney: Kráľovná Elsa nie je lesbička

Akokoľvek absurdne a nezmyselne to znie, LGBT lobby tlačí na produkciu Disneyoviek, aby v 2. diele obľúbenej detskej rozprávky Ľadové kráľovstvo (v origináli Frozen) spravili z kráľovnej Elsy lesbičku. Podporte nás, prosím, v požiadavke, aby zástupcovia spoločnosti Disney neustúpili týmto tlakom, a aby kráľovná Elsa, s ktorou sa stotožňuje milióny detských diváčok na celom svete reprezentovala prorodinné hodnoty.

Ľadové kráľovstvo sa stalo historicky najúspešnejším animovaným filmom a získalo až 2 Oscarov. A práve túto rozprávku si zástancovia LGBTI na presadzovanie svojej agendy. Sú totiž po zhliadnutí pilotnej časti príbehu presvedčení, že kráľovná Elsa už lesba je, a preto požadajú, aby v ďalšom dieli dostala svoju partnerku. Kampaň na sociálnej sieti, ktorá používa hashtag #GiveElsaAGirlfriend (dajte Else priateľku), sa stala virálnou. Túto požiadavku považuje za oprávnenú aj GLAAD, americká homosexuálna lobby, ktorá silne kritizuje spoločnosť Disney za to, že v roku 2015, vo svojich filmoch nevykreslila žiadnu LGBT osobu. Liberálne média pritakávajú, že aj lesby by mali mať "svoju" princeznú.

Pokračovanie tejto rozprávky je naplánované na rok 2018. Aby sme o dva roky našim deťom nemuseli vysvetľovať, že kráľovná Elza je lesba, navrhujeme inú alternatívu: Nech sa vyrobí rozprávka, ktorá vyobrazuje pevné rodinné hodnoty pre naše deti a predstavuje prirodzenú rodinu ako vzor. Podpíšte preto našu petíciu pre spoločnosť Disney s tým návrhom, aby sa Elza zamilovala do Princa Krasoňa. #CharmingPrinceForElsa.

Rozprávka Ľadové kráľovstvo patrí medzi najlepšie zarábajúce animované filmy všetkých čias. Jej vplyv zasahuje do sŕdc a myslí detí. Dievčatá po celom svete snívajú o dni, kedy sa vydajú za krásneho princa a túžia byť ako ich obľúbené Disney princezné.

Veríme, že Disney nnepodľahne tlaku liberálnej agendy. Podpíšte preto našu petíciu pre spoločnosť Disney s tým návrhom, aby sa Elza zamilovala do princa. #CharmingPrinceForElsa.

Kráľovná Elsa môže, samozrejme, zostať slobodná, či mať dokonca iné povolanie... podstatné je, že nechceme, aby bola kráľovná, s ktorou sa stotožňujú milióny detí na celom svete, vykreslená v lesbickom vzťahu...

Súvisiace články:

Podpísať petíciu teraz!

Vyberte možnosť:
Si si istý? Táto petícia, ako aj iní potrebujú vašu podporu, aby bola úspešná. Môžete sa kedykoľvek odhlásiť.
CitizenGO bude chrániť vaše súkromie a bude vás priebežne informovať o tejto kampani a podobných iniciatívach. Svojím podpisom zároveň vyjadrujete súhlas s Podmienkami používania a Pravidlami ochrany osobných údajov CitizenGO a súhlasíte s občasným zasielaním e-mailov o našich kampaniach. Kedykoľvek sa môžete odhlásiť.

Disney: Kráľovná Elsa nie je lesbička

Píšem Vám dnes z obavy o deti po celom svete.

Rozprávka Ľadové kráľovstvo patrí medzi najlepšie zarábajúce animované filmy všetkých čias. S takýmto úspechom je spojená aj určitá zodpovednosť. Určite si uvedomujete aký vplyv má posolstvo tejto rozprávky a ako zasahuje do sŕdc a myslí detských divákov po celom svete.

Žiadam Vás, spolu s ďalšími signatármi tejto petície, aby ste odmietli nezmyselnú "politickú korektnosť", ktorá požaduje, aby ste z kráľovnej Elsy urobili lesbičku.

Vyzývame Vás, aby ste, ako zvyčajne, vytvorili pre kráľovnú Elsu princa, do ktorého sa zamiluje.

Značka Frozen (Ľadové kráľovstvo) predala kostýmy a darčekové predmety v miliónových objemoch. Dievčatá, ktoré sledujú Disney filmy snívajú o živote, ktoré majú ich obľúbené princezné a dúfajú, že jedného dňa sa aj v ich živote objaví princ na bielom koni.

Je preto dôležité, aby Disney využil svoju príležitosť k tomu, aby  nevinným deťom poukázal na krásu večných hodnôt ako sú láska, priateľstvo, vernosť, vernosť, veľkorysosť, a aby nepoužíval svoj vplyv vo filme na to, aby ich kŕmil polarizujúcou propagandou, ktorú podporuje len časť sveta.

Žiadame, aby Disney našiel pre Kráľovnú Elsu princa, do ktorého by sa zamilovala.

[Vaše meno/Vaše jméno]

Podpísať petíciu teraz!

349.403 ľudí už podpísalo. Pomôž nám dosiahnuť 500.000 podpisov.