Petícia za ochranu života od počatia, adresát: Reed Hastings - CEO of Netflix

Žiadame Netflix, aby rešpektoval zákon na ochranu života!

29.197 ľudí už podpísalo. Pomôž nám dosiahnuť 50.000 podpisov.

Žiadame Netflix, aby rešpektoval zákon na ochranu života!

Máme radosť, že guvernér štátu Georgia v USA podpísal zákon na ochranu nenarodeného života od momentu tlkotu srdca dieťatka v brušku, k čomu dochádza približne v 3. až 4. týždni po počatí.

Avšak toto nezostalo bez kritiky. Spoločnost Netflix vyhlásila že v prípade nadobudnutia účinnosti tohto zákona, zváži odchod z tohto štátu, postupne sa pridávajú na jej stranu aj ďalšie firmy vo filmovom priemysle, čím chcú znížiť priame výdaje štátu z týchto spoločností, ktorý mal byť v r. 2018 približne na úrovni 2,7 miliardy.

Prosím, pridajte sa svojim podpisom k našej petícii a zvážte bojkot napr. odhlásením sa z predplatného. Je potrebné, aby sme preukázali, že nám na ochrane života záleží.

Bude sa jednať o exodus z Netflixu? Napríklad len v samotnom USA viacerí rušia svoje predplatné a hneď po pár hodinách od naštartovania petícií prišla firma Netflix už o viac ako 40,000 dolárov na členskom. Ďalší a ďalší ohlasujú svoj skončenie s predplatným.

Pošlime tak jasnú správu, že nesúhlasíme s kultúrou smrti a sme za ochranu života od počatia.

Srdečne ďakujeme!

Prosím, pošlite správu aj svojim známym e-mailom, či cez sociálne siete, aby sa taktiež mohli zapojiť svojim podpisom, či zdieľaním informácií. Veľká vďaka!

Táto petícia bola nebola vytvorená CitizenGO, preto nezodpovedáme za jej obsah.

Podpísať petíciu teraz!

Prosím, vyberte si z nasledujúcich možností:
Vaše informácie spracovávame v súlade s našimi Zásadami ochrany osobných údajov a Podmienkami používania.CitizenGO bude chrániť vaše súkromie a bude vás priebežne informovať o tejto kampani a podobných iniciatívach. Svojím podpisom zároveň vyjadrujete súhlas s Podmienkami používania a Pravidlami ochrany osobných údajov CitizenGO a súhlasíte s občasným zasielaním e-mailov o našich kampaniach. Kedykoľvek sa môžete odhlásiť.

Žiadame Netflix, aby rešpektoval zákon na ochranu života!

Podpísal som túto petíciu, aby som sa pripojil k pro-life hnutiu proti šikanovaniu.

Nielenže náš hlas budeme vyjadrovať, ale budeme aj proti zastrašovaniu zo strany Netflixu voči pro-life rozhodnutiu a vyhrážaniu sa dôsledkami na hospodárstvo v Giorgii, ale taktiež zrušíme predplatné a dáme vedieť našim známym a rodine, aby taktiež vyjadrili svoj názor v tejto oblasti a odhlásili sa.

Žiadame, aby ste prestali s nátlakom v Giorgii. V opačnom prípade pocítite finančný tlak od ľudí, ktorí sa spoja v prospech ochrany života.

S úctou,
[Vaše meno/Vaše jméno]

Podpísať petíciu teraz!

29.197 ľudí už podpísalo. Pomôž nám dosiahnuť 50.000 podpisov.