[VÝZVA] Pomôžte zachrániť nenarodené deti, pošlite poslancom svoju osobnú skúsenosť

Poslancom Národnej Rady SR

Zákon zlepšujúci informovanosť mamičiek pred potratom ide do druhého čítania a ak prejde, bude už od februára 2020 bude zachraňovať životy – nenarodené detí pred smrťou a mamičky pred utrpením.

Ide o veľa. Dejú sa proti nemu mnohé útoky a dokonca sa šíria hoaxy a dezinformácie.

Národný pochod za život prišiel s iniciatívou povzbudiť poslancov svojou vlastnou skúsenosťou a pozitívnymi príbehmi, stačí pár slov či viet.

Mnohí z nás rodičov máme doma odložené sono obrázky našich detí, keď mali len niekoľko týždňov. Mnohí z nás máme veľmi konkrétne a emotívne spomienky na moment, kedy sme po prvý krát videli naše deti na ultrazvuku či vypočuli si tlkot ich srdiečka. Je to nádherný pocit, spomínate si, však?

Priatelia, nájdite si tie 2 minútky a pomôžte týmto svojim osobným príspevkom zachraňovať nenarodené deti?

Poslanci NR SR budú už tento týždeň v druhom čítaní prerokovávať zákon, ktorý

1. zakazuje reklamu na potraty, ktorá sa deje najmä na internete,
2. dáva lekárom povinnosť dať mamičke pred potratom sono obrázok jej dieťaťa,
3. umožňuje zdravotne bezpečným spôsobom mamičke vypočuť si tlkot srdca jej bábätka.

Spolu s organizátormi Národného pochodu za život, ktorý presadzuje úplnú ochranu nenarodených detí a ich mamičiek pred potratom, žiadame poslancov, aby prijali tento návrh a zlepšili tak ochranu najmenších z nás (aj mamičiek) vďaka lepšej informovanosti pred potratom.

Kliknutím na link nižšie, prosím, pošlite poslancom svoj vlastný príbeh, vlastnú skúsenosť, ktorú ste prežili pri sone či vypočutí si tlkotu srdiečka svojich detí.

Ďakujeme Vám za všetko, čo robíte pre ochranu života a rodiny. Veľmi si to ceníme!

Poslancom bude vo Vašom mene zaslaný nižšie uvedený text, kde bude tesne nad Vašim podpisom doplnená Vaša skúsenosť:

Vážená pani poslankyňa, vážený pán poslanec,

na najbližšej schôdzi NR SR budete hlasovať aj o návrhu zmien zákona, ktoré zlepšia ochranu mamičiek a ich detí pred umelým potratom. Veľmi pozitívne vnímam zákaz reklamy, ako aj zlepšenie informovanosti mamičiek.

Chcem Vás požiadať, aby ste tento návrh podporili a hlasovali zaň.

Dovoľte mi napísať Vám moju osobnú skúsenosť:

Vložiť moju osobnú skúsenosť

S pozdravom,

Vaše meno

Vopred veľká vďaka za zdieľanie Vašej skúsenosti a za všetko, čo robíte pre ochranu života a rodiny.

S Vašim dovolením anonymizované skúsenosti zverejníme aj na sociálnych sieťach.

ĎALŠIE INFORMÁCIE:

Návrh zákona: https://www.nrsr.sk/web/Dynamic/DocumentPreview.aspx?DocID=471932

List Národného pochodu za život poslancom: https://pochodzazivot.sk/piseme-list-poslancom-aby-zlepsili-poucenie-mamiciek-pred-potratom-a-zrusili-reklamu-na-potraty

Podpísať petíciu teraz!

Add a personal message to the email
Prosím, vyberte si z nasledujúcich možností:
Vaše informácie spracovávame v súlade s našimi Zásadami ochrany osobných údajov a Podmienkami používania.CitizenGO bude chrániť vaše súkromie a bude vás priebežne informovať o tejto kampani a podobných iniciatívach. Svojím podpisom zároveň vyjadrujete súhlas s Podmienkami používania a Pravidlami ochrany osobných údajov CitizenGO a súhlasíte s občasným zasielaním e-mailov o našich kampaniach. Kedykoľvek sa môžete odhlásiť.

Naše prvé stretnutie s bábätkom

Vážená pani poslankyňa, vážený pán poslanec,

Chcem Vás požiadať, aby ste tento návrh podporili a hlasovali zaň.

[Vaše meno/Vaše jméno]

Podpísať petíciu teraz!