3.908 podpisov

Určite ste zachytili, že poslanci vládnej koalície schválili v NR SR 8. 2. 2024 novelu trestného zákona. Po celý čas vládni predstavitelia tvrdili, že sa bude týkať iba ekonomických trestných činov. Dva dni pred záverečným hlasovaním sa však ukázalo, že to nie je pravda.

3.908 podpisov

426.354 podpisov

Interné zdroje CitizenGO z OSN nám práve oznámili ohromujúcu informáciu:

Radikálni ľavicoví globalisti, ovládajúci Svetovú zdravotnícku organizáciu OSN, plánujú takzvaný „maratón“ –  dvojtýždňové stretnutie v Ženeve, naplánované na 19. februára.

Aký je ich zámer? Pretlačiť a zaistiť, aby kľúčové časti Pandemickej zmluvy boli schválené do mája 2024. To znamená skôr, ako niekto zistí, že usilujú o zaistenie si väčšieho vplyvu.

Tu sa hrá o čas.

426.354 podpisov

187.145 podpisov

Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) je späť a presadzuje radikálnu transgender ideológiu!

Len niekoľko dní pred Vianocami minulého roka WHO predstavila šokujúci návrh. Oznámili plány na vytvorenie usmernení pre "zdravie transgender a genderovo rozmanitých osôb," pričom sa chcú zamerať na zabezpečenie hormonálnej terapie (rozumej hormonálne poškodzovanie), operácie na „zmenu pohlavia“ (rozumej telesné zmrzačenie zdravého tela) a právne uznanie genderovej sebaidentifikácie. Vôbec tu nejde o zdravie – ide o ideológiu.

187.145 podpisov

8.996 podpisov

Na Slovensku sa čoraz intenzívnejšie šíri LGBT propaganda medzi deťmi a mladými ľuďmi. Ako ste si asi už všimli, situácia sa každým dňom zhoršuje napriek tomu, že pribúdajú aj kritické hlasy.

Dokonca tento január občianske združenie s názvom Saplinq usporiadava v Košiciach podujatia pre mladých ľudí s názvom Dragitivism. Ich cieľom je šíriť LGBT propagandu. Keď si pozriete, akým veciam učia títo LGBT aktivisti mladých ľudí, rýchlo zistíte, že je to veľmi nevhodné a nezdravé.

8.996 podpisov

305.432 podpisov

Kým my si navzájom prajeme šťastný a požehnaný nový rok, globalisti v OSN ticho pripravujú plány, aby nám skomplikovali rok 2024.

V CitizenGO sa nám podarilo odhaliť ich šokujúci plán.

Kým sme my oslavovali vianočné sviatky, UNESCO, hlavná agentúra OSN, potichu spustilo znepokojujúci plán, ktorý predstavuje vážne riziko pre naše slobody.

305.432 podpisov

47.962 podpisov

Čelíme ďalšiemu vážnemu pokusu zo strany EÚ nanútiť nám LGBT ideológiu.

Európsky parlament práve rokuje o návrhu, ktorý by donútil všetky členské štáty EÚ uznávať rodičovstvo párov rovnakého pohlavia a rodičovstvo založené na náhradnom materstve (prenájom materníc), a to aj v prípade, že to odporuje miestnym zákonom členských štátov.

47.962 podpisov

11.795 podpisov

Potratová lobby opäť napína svaly a tlačí ďalšieho ministra zdravotníctva do liberalizácie potratov zavedením ich ďalšej formy – chemickými jedmi vo forme potratovej tablety. Každá pridaná forma prinesie nové tragédie – smrť detí a ohrozovanie zdravia, psychiky a životov matiek týchto detí.

11.795 podpisov

67.842 podpisov

Ak sa reálne stane to, o čom sa rozpráva v Bruseli, EÚ už nikdy nebude taká, ako sme ju poznali.

V skutočnosti sa jedného dňa môžeme ocitnúť v Európskej únii, kde môj a Váš hlas nebudú mať žiadny význam.

Aktuálna správa o návrhoch Európskeho parlamentu na zmenu zmlúv sa snaží úplne zmeniť základné zmluvy Európskej únie.

Možno sa tomu ťažko verí, ale je to drsné: čelíme pokusu o masívnu centralizáciu EÚ, ktorý by znamenal premenu EÚ na centralizovaný európsky superštát s obmedzenou kontrolou zo strany národných vlád.

67.842 podpisov

426.796 podpisov

V našom zápase proti Pandemickej zmluve WHO zatiaľ nikdy nebolo v stávke viac.

Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) predstavila ďalší návrh tohto alarmujúceho dokumentu, ktorý sa má stať hlavným nástrojom na zvládanie globálnych kríz týkajúcich sa zdravia.

WHO sa chce stať globálnou zdravotníckou autoritou s bezprecedentnými právomocami skôr, ako "udrie ďalšia pandémia", a je na nás, aby sme to nedovolili.

426.796 podpisov

22.871 podpisov

Na slovenskom knižnom trhu sa nachádza vysoko ideologická kniha pre deti s názvom "Moja veľká kniha odpovedí: Odkiaľ sa berú bábätká?"

Táto kniha otvorene propaguje gender ideológiu a LGBT životný štýl medzi malými deťmi bez varovania nič netušiacich rodičov, ktorí ani nevedia, čo kupujú!

Pričom vieme, že rodičia nechcú, aby ich deti niekto učil o tom, že si môžu zmeniť biologické pohlavie alebo dobrovoľné si zvoliť inú sexuálnu orientáciu.

22.871 podpisov

Stránky