92.900 podpisov

Generálny riaditeľ Amazonu, Andy Jassy, a generálny riaditeľ spoločnosti Apple, Tim Cook, si myslia, že im to prejde - podporujú progresívnu agendu a vražedný pro-potratový priemysel.

Sponzorujú ľavicovo-liberálne organizácie, lobujú v centrách moci a preplácajú zamestnancom cestu na potrat - a to všetko preto, aby boli za jedno so zradikalizovanými progresívnymi aktivistami.

A každý, kto povie, že potrat je vražda, je zosmiešňovaný, prenasledovaný alebo umlčaný.

92.900 podpisov

25.781 podpisov

Veľmi nás znepokojuje, že v Pakistane dochádza k prenasledovaniu kresťanov. V pakistanských väzniciach sedí niekoľko kresťanov obvinených z rúhania. Jeden z nich, Ashfaq Masih, bol 4. júla odsúdený na trest smrti.

Pred tromi týždňami bol Ashfaq Masih, ktorý je veriacim 36-ročným kresťanom, manželom, otcom a povolaním mechanikom motoriek, odsúdený pakistanským súdom na trest smrti za rúhanie.

Ashfaq a jeho rodina čakali na rozsudok od roku 2017, keď bol zatknutý po hádke s moslimským zákazníkom vo svojej opravovni motoriek.

25.781 podpisov

71.343 podpisov

Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) to urobila opäť!

Oznámila, že zaktualizuje svoj široko používaný manuál "Gender mainstreaming pre manažérov v zdravotníctve: praktický prístup". Zmeny sa okrem iného zamerajú na aktualizáciu kľúčových pojmov týkajúcich sa pohlavia, aby zahŕňali myšlienku, že "gender identita existuje v kontinuu" a že biologické pohlavie "nie je obmedzené na mužské alebo ženské".

71.343 podpisov

15.661 podpisov

Biskup Jozef Haľko prišiel na festival Pohoda a poskytoval účastníkom možnosť svätej spovede alebo duchovného rozhovoru. V duchu pokoja a mierumilovnosti.

V istom momente sa k nemu priblížila skupina zradikalizovaných agresívnych LGBT aktivistov, začala ho slovne napádať, urážať a vyháňať z festivalu. Títo netolerantní aktivisti mu dokonca na provizórnu spovednicu umiestnili dúhovú vlajku a prekryli ňou kríž. Aby toho nebolo málo, títo dúhoví aktivisti udelili biskupovi Haľkovi „rozhrešenie“ a poslali ho domov.

15.661 podpisov

114.843 podpisov

Naliehavé: právo na život je v Európe ohrozené a máme len niekoľko hodín na jeho obranu!

Toto sa práve deje: po historickom pro-life víťazstve v posledných dňoch, keď bol v USA zrušený rozsudok Roe v. Wade, sa pro-potratová lobby rozbehla na plné obrátky!

114.843 podpisov

225.692 podpisov

Bombastické svedectvo manažérov spoločnosti Disney a lesbický bozk vo filme Lightyear potvrdili to, čo mnohí z nás už dávno vedeli: Disney je dnes rukojemníkom LGBT aktivistov, ktorí ohrozujú zdravý vývin našich detí prostredníctvom LGBT indoktrinácie.

Nezáleží im na našich deťoch a ich zdravom vývine, pokiaľ Bob Chapek (generálny riaditeľ) a jeho tím zarábajú vďaka LGBT indoktrinácii peniaze. My však máme moc to zmeniť.

225.692 podpisov

163.855 podpisov

Možno ste o tom už počuli - spoločnosť Mattel sa rozhodla uviesť na trh transgender Barbie.

Údajne ide o poctu Laverne Cox, LGBT hercovi, ktorý sa 29. mája dožil 50 rokov. Bábika Barbie je súčasťou kolekcie nazvanej „tribute,“ v ktorej sú aj ďalšie bábiky vrátane kráľovnej Alžbety II.

Porovnať kráľovnú Alžbetu II. s LGBT hercom? Absurdné a neúctivé!

Výkonná viceprezidentka spoločnosti a globálna riaditeľka Barbie, Lisa McKnight, hrdo oznámila toto rozhodnutie:

163.855 podpisov

11.228 podpisov

Ste proti tomu, aby ideologicky motivovaní štátni úradníci vešali dúhové vlajky na štátnych budovách?

My tiež.

Žijeme predsa v Slovenskej Republike, nie v „dúhovej republike,“ ani v „LGBT republike.“ Preto logicky na štátnych budovách majú vanúť zástavy Slovenskej Republiky.

Keď chce niekto propagovať protiprirodzenú gender ideológiu, môže využiť svoje občianske práva a urobiť to iným spôsobom než je hanobenie štátnych symbolov Slovenskej Republiky.

11.228 podpisov

149.114 podpisov

Sloboda slova v Európe je vo veľkom ohrození!

Európska komisia 9. decembra 2021 navrhla rozšíriť zoznam trestných činov EÚ o nenávistné prejavy a zločiny z nenávisti.

Ak bude tento návrh prijatý, Váš pro-life a pro-family hlas bude umlčaný v celej EÚ, vrátane Slovenska.

Musím Vás varovať pred nadchádzajúcim nebezpečenstvom: Vaše právo na slobodu prejavu môže byť hrubo porušené.

149.114 podpisov

Stránky