Petycja do założyciela Facebooka Marka Zuckerberga

O wolność słowa na Facebooku!

323.823 ľudí už podpísalo. Pomôž nám dosiahnuť 500.000 podpisov.

O wolność słowa na Facebooku!

Słynny, radykalny, lewicowy miliarder George Soros oraz wielkie globalne i międzynarodowe korporacje próbują zmusić Marka Zuckerberga (właściciela Facebooka) do cenzurowania treści CitizenGO w sprawach życia rodziny i wolności zamieszczanych na Facebooku.

Jeśli im się to uda, wszelkie nasze kampanie informacyjne na tym portalu społecznościowym zostaną sparaliżowane lub całkowicie usunięte.

Facebook jest jednym z największych i najpopularniejszych miejsc budowania zasięgu w mediach społecznościowych na świecie.

Dlatego też bardzo prosimy podpisać naszą petycję do założyciela Facebooka Marka Zuckerberga i zachęcić go, aby nie ulegał naciskom i sprzeciwił się dążeniom radykalnej lewicy do cenzurowania treści  takich jak nasze.

Podpísať petíciu teraz!

Prosím, vyberte si z nasledujúcich možností:
Vaše informácie spracovávame v súlade s našimi Zásadami ochrany osobných údajov a Podmienkami používania.CitizenGO bude chrániť vaše súkromie a bude vás priebežne informovať o tejto kampani a podobných iniciatívach. Svojím podpisom zároveň vyjadrujete súhlas s Podmienkami používania a Pravidlami ochrany osobných údajov CitizenGO a súhlasíte s občasným zasielaním e-mailov o našich kampaniach. Kedykoľvek sa môžete odhlásiť.

Powstrzymajmy lewicową cenzurę na Facebooku!

Petycja do założyciela Facebooka Marka Zuckerberga

Jak Pan dobrze wie, Facebook był ostatnio pod ogromną presją cenzurowania wypowiedzi, które nie są zgodne z radykalną agendą lewicy.

Duże międzynarodowe korporacje, a nawet osławiony miliarder George Soros próbują uciszyć takie grupy jak CitizenGO.

Ale to nie cenzura i ograniczanie wolności słowa były celem założenia Facebooka.

Wolność słowa jest nieodłącznym prawem każdego z nas; jest wolnością, która musi być uniwersalna i dostępna wszystkim.

Użytkownicy Facebooka, jak wszyscy inni obywatele mają prawo być patriotami, głosić poglądy oparte na wierze lub nie zgadzać się z polityką swojego rządu, albo krytykować popkulturę, nie będąc jednocześnie cenzurowanymi przez Pana platformę lub też zgłaszanymi z tego powodu władzom państwowym.

Bardzo proszę szanować prawa swoich użytkowników do wyrażania własnych poglądów, nawet jeśli różnią się one od Pańskich.

[Vaše meno/Vaše jméno]

Podpísať petíciu teraz!

323.823 ľudí už podpísalo. Pomôž nám dosiahnuť 500.000 podpisov.