32.407 podpisov

Náboženská sloboda v Indii - neobmedzujte prácu sestier Matky Terezy!

Indická vláda sa rozhodla masívne brániť a obmedzovať činnosť Misionárok lásky (sestry Matky Terezy). Predovšetkým zakázala organizácii prijímať finančné prostriedky zo zahraničia.

Milosrdné sestry pomáhajú najmenej 22 000 chudobným ľuďom v núdzi v rôznych inštitúciách v Indii. Táto práca je financovaná a možná vďaka darom, najmä z Európy, no teraz je ich činnosť v ohrození.

32.407 podpisov

226.651 podpisov

Odmietame "spoločný prístup" k povinnému očkovaniu v rámci EÚ

Pandémia koronavírusu nás trápi už skoro dva roky a stále čelíme obmedzovaniu osobných slobôd a práv v rôznych podobách. Môže to byť však ešte horšie...

Predsedníčka Európskej komisie Ursula von der Leyen povedala, že v rámci EÚ musíme hovoriť o povinnom očkovaní.

Leyen najskôr trvala na tom, že rozhodnutie povinne očkovať je v kompetencii členských štátov, čo znamená, že EÚ nemá žiadne rozhodovacie právomoci. Neskôr však názor zmenila a otvorene hovorila, že si situácia vyžaduje "spoločný prístup".

226.651 podpisov

170.386 podpisov

Ambasádor EP pre LGTB sa vysmieva Panne Márii

Takmer každý rok na Vianoce Európska únia zosnuje novú urážku kresťanov. Tohtoročný škandál spočíva vo verejnom zosmiešňovaní Panny Márie. Protagonistom výsmechu z kresťanskej viery nie je nikto iný ako ambasádor Európskeho parlamentu pre otázky LGTB, Riccardo Simonetti.

Na zosmiešnenie kresťanov si vybral vianočné obdobie a na obálke queer berlínskeho mestského časopisu "Siegessäule" pózuje ako Panna Mária s bradou, ktorá drží v ruke hračku...

170.386 podpisov

3.192 podpisov

Žiadame zrovnoprávnenie financovania štátnych a cirkevných škôl

Národná rada Slovenskej republiky schválila novelu zákona o financovaní škôl a školských zariadení 25. novembra 2021. Po podpise tejto novely zákona prezidentkou SR, deti navštevujúce cirkevné a súkromné školy a školské zariadenia nebudú diskriminované. Na ich vzdelanie budú z verejných zdrojov použité rovnaké finančné prostriedky ako na tie, ktoré navštevujú štátne školy a školské zariadenia.

3.192 podpisov

78.485 podpisov

Pokračujte v dobrej práci!

Ako viete, moji kolegovia v CitizenGO (odvážni muži a ženy, ktorí stoja na čele kampaní v jednotlivých krajinách) čelia hrozbám a útokom za to, že sa neboja verejne postaviť proti ľavicovým liberálom a zároveň obhajujú ochranu života a rodiny.

Neraz boli predvolaní na súd, čelili vysokým pokutám, ich povesť bola poškodená v médiách, boli prenasledovaní a vyhrážali sa im nepekným násilím.

A hrozby sa nezastavujú pri mojich kolegoch...

... radikálni ľavicoví liberáli sa vyhrážajú aj ich deťom a rodinám!

78.485 podpisov

13.219 podpisov

Denník SME: byť kresťanom neznamená postihnutie!

Novinári z denníka SME si myslia, že byť kresťanom je forma postihnutia.

V sobotu sa objavil na twitteri komentátora denníka SME Petra Tkačenka tento príspevok:
„Taká vec. Už niekto napísal hanopis na Simu Martausovú alebo to zas budem musieť urobiť ja?“ Jej hudobná tvorba je podľa neho „doradu infantilná hrôza.“

13.219 podpisov

54.607 podpisov

Zastavme agentúru Ženy OSN, ktorá chce zrušiť pojmy "žena" a "muž"

Ženy OSN je agentúra Organizácie spojených národov, ktorej úlohou je podporovať rodovú rovnosť a zlepšovať postavenie žien po celom svete. Teraz však táto agentúra útočí na tie isté ženy, ktoré má chrániť a podporovať.

OSN Ženy teraz presadzuje zrušenie pojmov žena a ženský v mene rodovej rovnosti. Chcete vedieť prečo? Totiž ak použijete slovo muž alebo žena, diskriminujete tým sexuálne non-binárnych a intersexuálnych ľudí. Lenže biológia nie je ideológia.

54.607 podpisov

55.671 podpisov

Brusel nemôže rozhodovať, kto bude vládnuť v Poľsku

Európsky parlament sa opäť využíva ako nástroj na vyvíjanie tlaku na členské štáty v otázkach, ktoré nepatria do právomoci Európskej únie.

Dňa 21. októbra 2021 sa konalo zasadnutie Európskeho parlamentu, na ktorom poslanci prvýkrát hlasovali o ďalšom uznesení proti Poľsku.

Tentoraz išlo o uznesenie vyzývajúce Európsku komisiu, aby zakročila proti Poľsku a použila najbolestivejšie nástroje finančného vydierania, ktoré má Únia k dispozícii, konkrétne pozastavenie účasti Poľska na tzv. pláne obnovy - najväčšom stimulačnom balíku po globálnej pandémii.

55.671 podpisov

12.406 podpisov

Pomôžte tehotným matkám v núdzi

V parlamente je návrh zákona o pomoci tehotným ženám, ktorý predložila skupina poslancov pod vedením Anny Záborskej. Zákon nezakazuje umelé potraty, avšak obsahuje viacero zmien, ktoré môžu pomôcť ochrániť život v konkrétnych životných situáciách. Ide hlavne o tieto zmeny:

12.406 podpisov

73.127 podpisov

Nechceme emotikon "tehotného muža"

Pred niekoľkými dňami konzorcium Unicode, združenie zodpovedné za reguláciu textových znakov na internete, oznámilo novú sériu emotikonov, ktorá sa bude používať v nasledujúcej verzii Unicode 14.0 pre všetky smartfóny. A hádajte čo?  Bude medzi nimi aj "tehotný muž"!

Najprv tu bol muž v svadobnom závoji, potom transgenderová vlajka, potom "neutrálny" Otec Vianoc a teraz je tu emotikon tehotného muža... alebo tehotnej ženy s bradou... jednoducho absurdnosť!

73.127 podpisov

Stránky