8.375 podpisov

Za obnovenie verejných bohoslužieb

Na Slovensku sú kostoly stále zavreté. Úplný, dlhodobý a celoplošný zákaz verejných bohoslužieb považujeme za úplne neakceptovateľný. Vzhľadom na súčasné nastavenie Covid automatu a súčasnú pandemickú situáciu sa veriaci občania otvorenia kostolov nedočkajú, hádam, ani na Veľkú noc.

8.375 podpisov

193.311 podpisov

Povedzte riaditeľom Big Tech spoločností: Zastavte cenzúru!

Facebook, Twitter, YouTube, Google, Apple, Amazon, Pinterest a ďalšie Big Tech spoločnosti zahájili celosvetovú výpravu za účelom cenzúry konzervatívnych hlasov, ktoré sa stavajú za ochrany života, rodiny a slobody, a ktoré sa odmietajú skloniť pred modernými ideológiami.

Big Tech spoločnosti sú jedni z najznámejších a najväčších platforiem, kde sa ľudia stretávajú online.

193.311 podpisov

81.765 podpisov

Poliaka chcú nechať vyhladovať a dehydrovať na smrť

RS je poľský pacient, ktorý bol v novembri prijatý do nemocnice v Plymouthe vo Veľkej Británii po infarkte a čoskoro zomrie od hladu a dehydratácie. Súd totiž rozhodol, že je to v jeho najlepšom záujme odobrať mu vodu a tekutiny.

RS je katolík s konzervatívnymi názormi, ktorý predtým vyznával silné pro-life presvedčenie, za každých okolností namietal proti potratom aj eutanázii, a ktorý dôrazne odsúdil rozhodnutie súdu ukončiť život zachraňujúcu liečbu pre bábätká ako Alfie Evans.

81.765 podpisov

107.110 podpisov

Za skutočné ľudské práva v OSN

Generálny tajomník OSN sa nás pýtal, ako môže posilniť obhajobu ľudských práv. Napíšte mu a požiadajte ho, aby bránil právo na život, rodinu a právo rodičov na vzdelávanie svojich detí.

Posledné Valné zhromaždenie OSN schválilo rezolúciu A / RES / 74/151 (bod 12), v ktorej navrhuje generálnemu tajomníkovi konzultovať s členskými štátmi a mimovládnymi organizáciami, ako môže zlepšiť aktivity v oblasti ľudských práv prostredníctvom medzinárodnej spolupráce postavenej na princípoch nestrannosti, nezaujatosti a objektvity.

107.110 podpisov

147.934 podpisov

Zastavme LGBT ideologickú kolonizáciu v Európe

Európa čelí novej totalite.

Dňa 12. novembra vydala Európska únia oznámenie, v ktorom deklaruje svoj úmysel prinútiť členské štáty EÚ k prijatiu stratégie rovnosti LGBTIQ 2025.

Táto strátegia je veľmi nebezpečná, pretože chce zjednotiť európsku a národnú legislatívu v nasledujúcich bodoch:

147.934 podpisov

11.733 podpisov

Za otvorenie kostolov a slávenie verejných bohoslužieb

My, dolupodpísaní občania Slovenskej republiky, žiadame predsedu vlády SR Igora Matoviča, aby umožnil slávenie verejných bohoslužieb za väčšej účasti veriacich.

Cirkvi rešpektujú opatrenia epidemiológov, vedú konštruktívny dialóg s vládou a snažia sa prispieť k zastaveniu šírenia pandémie.

11.733 podpisov

6.177 podpisov

Chceme slovenského splnomocnenca pre ochranu náboženskej slobody vo svete

Hoci mnohí ľudia a vláda stále hovoria o koronakríze, nemôžeme ďalej čakať.

Denne je zavraždených pre vieru v Krista približne 8 až 11 kresťanov.

Od posledných parlamentných volieb tak násilne zahynulo približne 1920 až 2640 kresťanov. Každým dňom počet nevinných obetí pribúda. Smutné je, že o vražde niektorých sa vôbec nedozvieme, preto ani nejestvujú presné štatistiky.

6.177 podpisov

Stránky