5.585 podpisov

Podporujme mamičky, chráňme život

Na júlovú schôdzu parlamentu sú zaradené 4 návrhy, ktorých cieľom je zlepšenie ochrany života.

Návrhy z OĽANO/KÚ a nezaradených poslancov (Taraba, Podmanický, Š. Kuffa, F. Kuffa) sa usilujú cez socioekonomické opatrenia uľahčiť rozhodnutie pre život. Dva návrhy strany ĽSNS majú ambíciu zvýšiť ochranu života legislatívnou úpravou zákona o potratoch.

5.585 podpisov

26.455 podpisov

Odmietnime výskum vakcíny proti COVID-19 založený na ľudských embryách

Povedzte NIE vakcíne proti COVID-19 vyvinutej z kmeňových buniek detí zabitých potratom

Zo znepokojením sme sa dočítali o vakcinačnom programe Európskej komisie na podporu vývoja a produkcie možných vakcín proti COVID-19. Dobrý výskum je vítaný, no máme jednu požiadavku.

26.455 podpisov

30.685 podpisov

Chráňme náboženskú slobodu vo svete

Minulý rok sme sa v CitizenGO zapojili do dôležitej kampane za posilnenie mandátu osobitného vyslanca na podporu slobody náboženského vyznania alebo viery (FoRB) mimo EÚ. Bolo to významné víťazstvo, za ktoré vďačíme našim podporovateľom v EÚ.

Avšak už 8 mesiacov ubehlo od ukončenia úspešného funkčného obdobia Jána Figeľa a nová Európska komisia, nielenže tento mandát neposilnila, ale ani len nevymenovala žiadneho vyslanca.

30.685 podpisov

440.705 podpisov

Hollywood chce urobiť z Ježiša ženu. Zastavme to!

Prosím, pomôžte nám bojovať proti urážlivému obsahu výzvou pre produkčnú spoločnosť Silver Heart Productions na zastavenie vydania filmu „Zvyk“.

Hollywood má v pláne predviesť ďalší neúctivý film s Ježišom. Film predstavuje Krista ako ženu zapletenú do mnohých pochybných praktík a ako objekt romantického záujmu ženskej postavy v hlavnej role.

440.705 podpisov

11.424 podpisov

Podpora pre ministra zdravotníctva Mareka Krajčího

Minister zdravotníctva Marek Krajčí čelí v poslednej dobe mediálnemu lynču kvôli svojej kresťanskej viere a prolife postojom.

Časť spoločnosti, ktorá neuznáva ľudské práva počatým deťom vrátane Verejného ochrancu práv Márie Patakyovej, zaútočila na Mareka Krajčího, keď neodporúčal vykonávať potraty počas pandémie. Viacerí liberálni komentátori sa z Mareka Krajčího vyslovene vysmievajú a považujú ho za iracionálneho človeka.

11.424 podpisov
01.000.000

527.124 podpisov

Nie potratom v OSN

OSN pod rúškom koronakrízy tlačí na svoje členské štáty, aby sa zaviazali k tomu, že po zdravotnej starostlivosti a potravinovej bezpečnosti budú svojim občanom garantovať aj neobmedzené poskytovanie potratov.

A to napriek tomu, že potraty nemajú absolútne žiadny pozitívny vplyv na zlepšenie pandemickej situácie a sú v príkrom rozpore s požiadavkou záchrany životov, ktorá by pre OSN malo byť najmä v súčasnosti prioritou číslo jedna.

01.000.000

527.124 podpisov

252.481 podpisov

Na každom živote záleží

Signing this petition is more than just a statement of your belief in the sanctity of all human life from the womb to the grave. It is a call to the officials of the United States of America, a demand that they not merely stall the abortionists’ demands, but actively protect the lives of their people, no matter their stage in life.

We must demand this because otherwise the death toll will only grow more staggering than it is.

252.481 podpisov

12.864 podpisov

Výzva na odstúpenie pre verejnú ochrankyňu práv SR

Verejná ochrankyňa práv SR, Mária Patakyová, v stredu 13.5.2020 predniesla Správu o činnosti VOP za rok 2019 v Národnej rade Slovenskej Republiky. O deň neskôr NR SR nevzala na vedomie túto správu, pričom účasť poslancov bola pomerne vysoká, až 132. Iba 34 poslancov hlasovalo za. To znamená, že viac ako ústavná väčšina poslancov vyjadrila práci verejnej ochrankyne práv nedôveru.

12.864 podpisov

Stránky