94.187 podpisov

Zvráťme rozsudok ROE v. WADE!

Roe vs. Wade is a 1973 lawsuit that famously led to the Supreme Court making a ruling on women's right to an abortion. They ruled that the constitution gives the right to women to kill their babies. This is one of the worst decisions in supreme court history.

The time is here. The moment has arrived.

For the first time in history, we have a chance to override Roe vs. Wade and make abortion a state issue, which would save millions of children in the womb.

94.187 podpisov

14.231 podpisov

Zastavte ministra Lengvarského

Slovenská republika bude právne uznávať za ženy aj osoby s mužskými pohlavnými orgánmi a za mužov zas osoby so ženskými pohlavnými orgánmi.

Teoreticky to znamená aj to, že človek úradne vedený ako muž bude môcť menštruovať alebo otehotnieť. Alebo môže dôjsť k tomu, že biologický muž, ktorý sa vyhlási za ženu, bude môcť navštevovať dámske toalety alebo šatne, čo je nesmierne ľahko zneužiteľné.

Absurdné, že?

14.231 podpisov

3.770 podpisov

Podporujeme rodičovský dôchodok

Na aprílovej schôdzi parlamentu budú poslanci rokovať v prvom čítaní aj o reforme dôchodkového systému z dielne ministra práce Milana Krajniaka.

V CitizenGO túto reformu podporujeme, pretože ju považujeme za pro-rodinne orientovanú a finančne dlhodobo udržateľnú.

Hlavné výhody reformy sú dve: rodičovský dôchodok (rodičovský bonus) a nárok na predčasný dôchodok po 40 odpracovaných rokov.

3.770 podpisov

298.400 podpisov

Disney: Prestaňte propagovať LGBTQ agendu

Spoločnosť Walt Disney Co., ktorú sme poznali a milovali, je takmer mŕtva.

Ľavicoví liberáli sa snažia vychovávať deti k životnému štýlu LGBTQ+ a Disney im v tom aktívne pomáha.

V uniknutom videu z interného stretnutia spoločnosti Disney sa prezidentka spoločnosti Disney Karey Burkeová otvorene chválila svojimi plánmi zavádzať čoraz viac indoktrinácie LGBTQ+ medzi malé deti.

Spoločnosť Disney je novým politickým nástrojom pre LGBTQ+ aktivistov. A rodiny, ktoré s tým nesúhlasia, ako je Vaša a moja, im stoja v ceste.

298.400 podpisov

198.562 podpisov

Zastavte OSN! Potraty a sexualizácia nie sú riešenie klimatických zmien!

Opäť je tu obdobie, keď sa všetci pripravujeme na každoročné zasadnutie Komisie OSN pre postavenie žien (CSW), ktoré sa koná v New Yorku.

Počas tohto podujatia sú z celého sveta vyslaní vládni delegáti, aby zastupovali členské štáty na rokovaniach, ktorých cieľom je dosiahnuť konečný návrh tzv. "dohodnutých záverov" (Agreed Conclusions) v priebehu dvoch týždňov.

Tohtoročné zasadnutie komisie sa koná od 14. do 25. marca a hlavnou témou je zmena klímy, znižovanie počtu environmentálnych katastrof: rodová rovnosť v centre riešení.

198.562 podpisov

6.899 podpisov

Neobmedzujte slobodu prejavu

Hromadné pripomienky k zavedeniu eurozločinov z nenávisti

Európska komisia chce trestať nenávistné prejavy a trestné činy páchané z nenávisti v celej Únii. Slovensko pozná niektoré nenávistné prejavy, napríklad hanobenie národa, rasy a presvedčenia. V krajinách Európy sa však čoraz častejšie za nenávistné prejavy považuje napr. biblický postoj k homosexualite (ako sa to stalo fínskej političke Päivi Räsänenovej), alebo odmietavý postoj k gender ideológii či LGBT hnutiu.

6.899 podpisov

2.659 podpisov

Podporujeme Ukrajinu

Chceli by som Vás poprosiť, aby ste podporili našu výzvu adresovanú predsedovi vlády SR, Eduardovi Hegerovi týkajúcu sa ruskej invázie na Ukrajinu.

Máme na pána premiéra dve požiadavky.

V prvom rade ho žiadame, aby sa snažil o deeskaláciu napätia a diplomatické riešenie konfliktu na Ukrajine. Nechceme celoeurópsku vojnu. Nechceme ďalšie krviprelievanie u nášho východného suseda. Je tragické, keď jeden slovanský národ (Rusko) ničí iný slovanský národ (Ukrajina).

2.659 podpisov

344.321 podpisov

Zastavme povinné očkovanie

Pro-vakcinační politici na celom svete si neraz myslia, že im to len tak prejde, keď potlačia prinútia občanov (dokonca aj malé deti), aby sa nechali zaočkovať proti COVID-19. Kto odmietne prijať ich pravidlá hry, môže čeliť strate zamestnania a vylúčeniu zo spoločnosti ako sa to aj deje v mnohých štátoch sveta.

Hrozia pokutami, odmietnutím služieb, obmedzením cestovania a stratou zamestnania každému, kto sa odmietne podriadiť.

344.321 podpisov

Stránky