CitizenGO

Obrázok používateľa CitizenGO
CitizenGO

A bus driver working for Konectbuses in Norwich has been suspended from his job and is facing a disciplinary hearing after he refused to drive a bus which the company had themed with rainbow colours in support of a local Pride march.

Connaissez-vous Loujain Al-Hathloul ? Cette jeune saoudienne francophone de 30 ans est depuis plus d’un an dans les geôles de la dictature saoudienne car elle souhaite conduire et ne pas se déplacer en voile intégrale.

7 maja 2019 roku Brian Kemp gubernator stanu Georgia (USA) podpisał tzw. „Akt życia" zakazujący aborcji dziecka od momentu, gdy można wykryć bicie jego serca, czyli od około 34 dnia ciąży.
W reakcji na to Netflix zapowiedział władzom stanowym, że w przypadku wejścia w życie zakazu aborcji, wycofa stamtąd całą własną produkcję, którą dotąd była realizowana na terenie tego stanu.

Przypadek Netflix'a, to kolejny, jaskrawy przykład, jak globalne korporacje stosują ideologiczny dyktat i narzucają własną agendę polityczną lokalnym społecznościom.
Nie pozwólmy, by Netflix użył choć jednej złotówki z naszych ciężko zarobionych pieniędzy, na wspieranie proaborcyjnych ataków na stan Georgia i środowiska prolife!

W międzynarodowych meczach piłki nożnej Stany Zjednoczone, Irlandia oraz niektóre kluby piłkarskie wymagają od zawodników, aby nosili symbol tęczy LGBT na swoich koszulkach.
Reprezentanci Anglii muszą wiązać buty tęczowymi sznurówkami. Są też zespoły, w których kapitanowie muszą nosić tęczowe opaski kapitańskie. Na niektórych stadionach umieszczono nawet tęczowe flagi w narożnikach boiska.
Powiedzmy FIFA: TAK dla futbolu, NIE dla tęczy LGBT!

Public acceptance of pedophilia is on the rise.

They are fighting to get their outrageous ideas accepted worldwide.

On Friday, June 28th, Amazon stopped selling books that describe methods to overcome homosexuality or suppress unwanted same-sex desires.

Amazon censored the following titles, among others:

Lo scorso maggio lo Stato americano della Georgia ha approvato una coraggiosa Legge che vieta l'aborto quando è possibile percepire il battito cardiaco del bimbo nel grembo materno.

2019. június 28-án az Amazon megtört az LMBT-lobbi nyomásától, és levette a listájáról azokat a könyveket, melyek a nem kívánt homoszexuális vonzalomtól való szabadulást segítő módszerekről szólnak.

On Friday, June 28, Amazon stopped selling books that describe methods to heal homosexuality or suppress unwanted same-sex desires.

Amazon censored the following titles, among others:

Simbolika križa ne diskriminira nikoga već izražava kulturu i identitet većinskog naroda koji živi u Republici Hrvatskoj!

Pedofile z dnia na dzień są coraz bardziej ofensywni.

W wielu krajach starają się, aby ich „styl życia” został zaakceptowany.
Od wielu już lat robią to w Holandii.

Les pédophiles sortent une nouvelle fois du bois.

Dans le monde, ils essaient de faire avancer leurs idées criminelles, et c’est cette fois-ci aux Pays qu’ils lancent une nouvelle offensive, comme le relève la presse néerlandaise.

ATUALIZAÇÃO - 17 de julho de 2019: O presidente da região da Ligúria, na Itália, onde fica a sede do Hospital Infantil Gaslini, em Gênova, manifestou-se a favor da transferência de Tafida para lá, elogiando a excelência médica e a humanidade do hospital.

Já desde há um bom tempo se vem tentando fazer descer alma abaixo das nações e dos povos "leis" que contrariam a lei natural. Para tal, valem todos os recursos, todas as chantagens, todos os lobbies – e isso em detrimento, ademais, não só da religião, mas do sentimento natural da maioria dos cidadãos.

Английские медики хотят убить еще одного ребенка – пятилетнюю Тафиду Ракиб. Лондонская больница хочет пресечь ее жизнь вопреки воле ее родителей и будет добиваться этого через суд, в то время как другие врачи готовы продолжать ее лечение. Подпишите международное обращение, требующее, чтобы они отпустили Тафиду и не лишали ее шанса на жизнь!

Számos család és gyermek vált az elmúlt években az Egyesült Királyság lelket nem ismerő jogi normáinak áldozatává. A szülők joga és kötelessége, hogy gyermekeik első számú védelmezői legyenek, és felelős döntéseket hozzanak az érdekükben. Az Egyesült Királyság törvényei viszont megtagadhatják a felelős szülőktől a gyermekük életéről való döntéshozatalt, átruházva azt a bíróságokra.

Tafida Raqeeb is a five year old little girl who has been in a deep coma for a few months following a bleed on the brain. Now, UK doctors want to end her life, even though she is not considered brain dead. The doctors will not even allow her parents the freedom to take her to another hospital for treatment.

V prípade, ktorý mrazivo pripomína Charlieho Garda a Alfie Evansa, sa britskí lekári rozhodli ukončiť život vážne chorého dievčatka napriek jasnému nesúhlasu rodičov a možnosti zlepšenia jej stavu pomocou liečby na súkromnej klinike.

Tafida Raqeeb, petogodišnja britanska djevojčica je u veljači ove godine završila u bolnici nakon teškog moždanog krvarenja. Liječnici su sapoćili njenim roditeljima kako će je isključiti s aparata za održavanje života. Roditeljima nije dozvoljeno odvesti djete u bolnicu koja joj želi pružiti priliku za život! Tražite bolnicu Royal London da je puste u bolnicu koja se ponudila da joj pruži skrb i liječenje.

Tafida Raqeeb est une fille de cinq ans qui est dans un profond coma depuis plusieurs mois à la suite de saignements au niveau du cerveau. Les médecins britanniques veulent mettre fin à sa vie, même si elle n’est pas considérée comme étant  en état de mort cérébrale.